Hoe gebruik je het TSA-slot

How to use the TSA-lock
Voor een zorgeloze en luxe reiservaring is de zekerheid van veilig reizen en veilige bagage onmisbaar. Daarom introduceren we met trots Licenty's geïntegreerde TSA sloten - wereldwijd erkend als de go-to voor veilige koffersloten, exclusief toegankelijk voor veiligheidsdiensten. Zeg vaarwel tegen opengesneden tassen en vermiste items. Ontdek hieronder hoe je gemakkelijk je slot instelt voor een zorgeloze reis.

Stap 1: Van 'uit' naar 'aan'

Begin met het activeren van je Licenty TSA-slot met een simpele schakelaar van 'uit' naar 'aan' (onder het slot). Het is de eerste stap naar een veilige en stressvrije reiservaring.

Stap 2: Kies een code.

Kies vervolgens een unieke code van drie cijfers. Bewaar deze code op een veilige plaats, voor het geval je hem vergeet.

Stap 3: Zet hem vast.

Met je unieke code op zijn plaats schuif je de schakelaar onder het slot moeiteloos terug naar 'uit'. Je bagage is nu veilig opgeborgen.

Ben je je code vergeten?

Geen zorgen als je ooit je code vergeet. Volg gewoon dezelfde stappen hierboven om hem opnieuw in te stellen.

Licenty's TSA-slot komt naar voren als het toppunt van veiligheid en verfijning. Als je aan je volgende avontuur begint, beveilig je je reis met deze geïntegreerde reisgenoot, die zorgt voor een zorgeloze verkenning van de wereld.

We wensen je een veilige reis!

Liefs, Licenty