De Original collectie

The Original collection

Laten we teruggaan naar 2021, het jaar waarin de Original Collection werd geboren - een collectie speciaal gemaakt voor de frequente reiziger. Een uniek stuk ontworpen met moderne reisbehoeften in gedachten, om een leven lang mee te gaan. Moeiteloos rollend door de luchthaven, hoofden die omdraaien naar een koffer die kracht uitstraalt.

Laten we teruggaan naar de oorsprong van de Original Collection, geboren uit de frustratie van ons team over het vervangen van breekbare bagage. Ons doel was meer dan alleen overleven; we wilden een collectie die het goed doet in de handen van frequente reizigers en die een statement maakt met zowel stijl als duurzaamheid. Aangewakkerd door de eindeloze cyclus van het kopen van nieuwe koffers vanwege wiebelende wielen en constante slijtage, waren we vastbesloten om een betaalbare koffer te maken die de tand des tijds doorstaat.

Het kostte ons meer dan twee jaar ontwikkelen, testen en aanpassen om een koffer te maken die niet alleen voor nu is, maar voor een leven vol avonturen. TSA-goedgekeurde sloten zorgen ervoor dat je spullen veilig blijven terwijl je door luchthavens reist, en het aluminium materiaal? Ze zijn als de bodyguards van je koffer en nemen de chaos aan als professionals.

We snappen het - je bent niet zomaar een reiziger, je bent een avonturier. De Original Collection is er om die spirit te vieren, om je aan te moedigen los te komen van het gewone en het buitengewone te omarmen. In een wereld die zich vaak aan de regels houdt, nodigt Licenty je uit om een vleugje uniciteit aan je reizen toe te voegen.

Of je nu een road tripper, een jet-setter, of gewoon iemand bent die van een goed avontuur houdt, de Original Collection is je reisgenoot voor het leven. Het is meer dan alleen bagage; het is een weerspiegeling van je stijl, kracht en de ongelooflijke verhalen die je nog moet ontdekken. Laten we samen de toekomst in gaan - waar elke reis net zo uniek is als jij.

Liefs, Licenty